Badkamer in één dag

Niet in 10 werkdagen, niet in één week, maar gewoon in één werkdag een nieuwe badkamer in je huis? Kan dat? Jazeker, met ons nieuwe concept badkamer-in-één dag zogen wij ervoor dat je badkamer in één werkdag wordt vernieuwd. 

Een volledig droogbouwsysteem

Met het concept badkamer-in-één dag zorgen wij ervoor dat je badkamer in één werkdag wordt vernieuwd. Dit nieuwe innovatieve concept betreft een volledig droogbouw systeem. Er komt geen stucadoor, tegelzetter en kitter meer aan te pas. Dus geen droogtijden meer. Nadat je de badkamer in onze digitale woonwinkel zelf hebt samengesteld en alle keuzes voor kleur en sanitair hebt gemaakt, komen wij je nieuwe badkamer digitaal 3D inmeten. 

Er komt geen stucadoor, tegelzetter en kitter meer aan te pas. Dus geen droogtijden meer. 

Als je wilt, kunnen we zelfs een foto omtoveren tot badkamerwand. 

Vervolgens worden alle badkamer elementen in de fabriek voor je gemaakt. 6 weken laten zetten wij deze elementen met nieuw leidingwerk en sanitair binnen één dag in elkaar en je nieuwe badkamer is gereed. En het mooie is, wij kunnen hem net zo snel weer uit elkaar halen. Dus als er schade is, kunnen we makkelijk een wandpaneel vervangen of als je later nog eens een nieuwe badkamer wilt, nemen we de oude mee, ook in één dag. Die kunnen we recyclen tot een nieuwe. De keuze in afwerking is reuze. 

De voordelen op een rijtje

• Sneller
• Minder overlast
• Minder kosten
• Minder afval
• Keuze in afwerking

Virtuele blik

Tijdens de warme opname kan de bewoner zijn/haar wensen kenbaar maken welke direct worden gevisualiseerd in een driedimensionale omgeving d.m.v. virtual reality. Niet alleen kleuren en materialen kunnen hierin worden gewijzigd, ook de verschillende types sanitair. Zo kunnen de verwachtingen van de bewoners optimaal worden gemanaged en weet de bewoner wat hij/zij kan verwachten. Door gebruik te maken van een VR-bril is het mogelijk dat de bewoner met een joystick zelf bepaalt waar het toilet, de douche en wastafel moet komen.

Co-creatie

Dit badkamerproduct is tot stand gekomen door een intensieve samenwerking van 4 onderhoudsbedrijven (Hemubo, Rutges Vernieuwt, Smits Vastgoedzorg en Era Contour) welke elk hun eigen specifieke kennis en ervaring hebben ingebracht om het product onderscheidend en haalbaar te maken. In deze samenwerking is onder andere ook het Renovatiekompas en Beter op de Meter ontwikkeld. 


Meer weten over ‘badkamer in één dag’?

Bel of e-mail Daniël Bontje

06 – 20429370djjbontje@rutges.nl

Of kijk op de website: www.badkamer-in-een-dag.nl