Bereken je eigen renovatieplan

Snel weten waar je aan toe bent? Qua duurzaamheids- en CO2 prestatie én financieel? In enkele stappen (en binnen een half uur) kun je als eigenaar van vastgoed in het renovatiekompas je eigen renovatiepakket samenstellen. 

Inzicht in enkele stappen

Ons motto: haalbaar, betaalbaar en schaalbaar! Het kompas rekent de CO2 reductie, energiebesparing en investering voor je uit met een nauwkeurigheid van 90%.  Met het renovatiekompas weet je dus snel en betrouwbaar of je ambitie haalbaar is.  Zet eenvoudig alternatieve maatregelen naast elkaar en bepaal je eigen weg voorwaarts. Zijn er gecompliceerde vraagstukken, sociale of technische uitdagingen? Laat je dan gerust bijstaan door één van onze professionele planontwikkelaars. 

Meer weten over het Renovatiekompas?
www.renovatie-kompas.nl


Het renovatiekompas is tot stand gekomen door Smits Vastgoedzorg, Hemubo, Era Contour en Rutges Vernieuwt.

Bewoners aan het woord

Het is nu veel veiliger

Het echtpaar heeft de renovatie als goed ervaren. Buurvrouw: “Het was niet ongezellig, in het begin was het niet zo fijn omdat het erg koud was.”
Meneer: “Van het afbreken van de tegels in de badkamer en het toilet heb je wel heel veel stof en lawaai, maar we hadden aan de overkant een flatje gekregen en zo konden we toch een paar dagen daarnaar toe toen ze hier bezig waren. Daarna ging het allemaal gewoon soepeltjes hoor, geen last meer van gehad.”
Mevrouw: “We hadden een nette badkamer, maar met cabine, ooit door ons zelf aangelegd. Toen ze dit aanboden zei ik tegen mijn man: “We worden ook ouder en de cabine is nogal glad, laten we het maar aanpassen. En we hebben gemerkt dat het nu veel fijner voelt.”
Meneer: “Bij de vorige badkamer moest je je goed vasthouden, zodat je niet uitgleed. Dat is nu veel veiliger. En het is ook veel ruimer geworden nu die cabine weg is. 

Het Renovatiekompas is tot stand gekomen door een intensieve samenwerking van Smits Vastgoedzorg, Hemubo, Era Contour en Rutges Vernieuwt.

Meer weten over ‘bereken je eigen renovatieplan’?

Bel of e-mail Daniël Bontje

06 – 20429370djjbontje@rutges.nl

Andere thema's

Gastvrijheid in je eigen woning

Onderhoud of renovatie in of aan je woning is natuurlijk ingrijpend. Alleen in een goede samenwerking met bewoners kunnen wij een mooi resultaat realiseren. Onze woonconsulent speelt hier een belangrijke rol in.

Lees meer

Digitaal je eigen woning beheren

Komen wij je woning onderhouden of renoveren? Dan krijg je automatisch en gratis toegang tot een persoonlijke sectie in onze bewonersapp. Hier kun je alles vinden over en regelen voor je eigen woning. 

Lees meer