Onze collega’s, en misschien straks wel die van jou!?

Ben jij benieuwd hoe het is om bij Rutges Vernieuwt te werken? Makkelijk antwoord: super tof natuurlijk! Nee, even serieus: we geven je graag een beeld van de dagelijkse uitdagingen, successen en struggles die je tegenkomt als je bij Rutges werkt! Onze collega’s vertellen jou graag meer!

Onze collega’s aan het woord

Altijd op de hoogte van wat er speelt bij Rutges. Via onze Rutges App deze app heb je overal toegang tot het laatste nieuws vanuit de organisatie. Je vindt er foto’s en berichten over projecten en evenemtenten, informatie over je collega’s en nog veel meer.

Onze opdrachtgevers zijn corporaties, het onderwijs en zorginstellingen voor wie wij toekomstgerichte plannen uitvoeren in bestaand vastgoed.

Hoe wij werken

Veel verantwoordelijkheid

Werk je bij Rutges Vernieuwt dan krijg je veel verantwoordelijkheid. Wij zijn ervan overtuigd dat collega’s die zich verantwoordelijk opstellen zich inzetten voor de kwaliteit van het werk en bijdragen aan een leuke familiesfeer.

De leukste feestjes en uitjes

Wij vinden bedrijfsfeestjes een belangrijk onderdeel van het werk. Gezellig bijkletsen met je collega’s is gewoon erg leuk. Daarom organiseren regelmatig een feestje of een teamdag. Ook met je eigen klantteam of afdeling kun je zelf leuke teambuildingsactiviteiten organiseren.