Rutges Vernieuwt

Verbeteren en vernieuwen doen we niet alleen stap voor stap in het dagelijkse werk; er is een speciaal vernieuwingsteam die full-time aan nieuwe ontwikkelingen werkt en de markt scant voor nieuwe product toepassingen. Laat je inspireren door de vernieuwingen van dit team! Hieronder vind je enkele voorbeelden van recente ontwikkelingen.

 

Gastvrijheid in je eigen woning

Onderhoud of renovatie in of aan je woning is natuurlijk ingrijpend. Alleen in een goede samenwerking met bewoners kunnen wij een mooi resultaat realiseren. Onze woonconsulent speelt hier een belangrijke rol in.

Lees meer

Digitaal je eigen woning beheren

Komen wij je woning onderhouden of renoveren? Dan krijg je automatisch en gratis toegang tot een persoonlijke sectie in onze bewonersapp. Hier kun je alles vinden over en regelen voor je eigen woning. 

Lees meer

Woonwinkelen in je eigen huis

Als eigenaar of bewoner kun je zelf in onze digitale woonwinkel een verbeterpakket samenstellen; specifiek voor je eigen woning. Dit kan 24/7 waar en wanneer je maar wilt. Het woonwinkelen is een onderdeel van de bewoners app.

Lees meer

Bereken je eigen renovatieplan

Snel weten waar je aan toe bent? Qua duurzaamheids- en CO2 prestatie én financieel? In enkele stappen (en binnen een half uur) kun je als eigenaar van vastgoed in het renovatiekompas je eigen renovatiepakket samenstellen. 

Lees meer

Warmte uit je badkamerspiegel?

Het gas moet eraf van de overheid. Maar hoe ga je dan je eigen bestaande woning z? Een simpel, betaalbaar en eenvoudig alternatief is misschien wel infra-rood verwarming. 

Lees meer

Verbinding door samenwerking

In 2050 moeten bestaande woningen CO2 neutraal zijn. En je wilt het milieu ook ontzien. Flora en fauna willen we beschermen en circulariteit is in opmars. Veel mensen zijn betrokken en bundeling van kennis is cruciaal voor een toekomstbestendig resultaat.

Lees meer

Vind jouw natuurlijke balans

Vanzelfsprekend is het verduurzamen van de bestaande woningvoorraad al meer dan 15 jaar een veelgevraagde activiteit uit ons dienstenpakket. Maar, met natuurlijk verduurzamen bedoelen we vooral slim verduurzamen. 

Lees meer