Gastvrijheid in je eigen woning

Onderhoud of renovatie in of aan je woning is natuurlijk ingrijpend. Alleen in een goede samenwerking met bewoners kunnen wij een mooi resultaat realiseren. Onze woonconsulent speelt hier een belangrijke rol in.

Jouw persoonlijke woonconsulent

Onze eigen bewonersbegeleiders staan altijd voor je klaar. Zij werken lokaal ín de wijk en zijn dus altijd dichtbij voor persoonlijk overleg. Zij stemmen de werkzaamheden zorgvuldig met je af en houden daarbij rekening met je persoonlijke omstandigheden. Ook maken onze bewonersbegeleiders duidelijk hoe onze vakmensen je kunnen helpen en welke medewerking er van jou als bewoner verwacht wordt. Voor vragen, knelpunten en maatwerk zijn zij altijd jouw persoonlijke aanspreekpunt. Niets is voor hen te gek en met liefde begeleiden ze je naar een mooi opgeknapte woning voor veel woonplezier. En als je woning helemaal klaar is, hebben onze bewonersbegeleiders altijd een leuke verrassing voor je!

Onze projecten worden bijna altijd in bewoonde staat uitgevoerd. Wij begrijpen als geen ander dat onderhoud of renovatie in of aan je woning ingrijpend is en tijdelijk inbreuk maakt op je privacy en woongenot. Daarom is het ontzettend belangrijk dat bewoners goed worden geïnformeerd én gehoord.

Bewoners aan het woord

Het resultaat was heel mooi

“Hoe ik de renovatie heb ervaren? Het was heel leuk, maar het was voor mij wel moeilijk. Ik mocht ook de keuken laten doen, maar ik wist niet goed hoe ik dat moest gaan regelen, want ik woon hier alleen met mijn dochter. Ik heb verder geen familie in de buurt waar we naar toe konden, dus daarom liet ik alleen de badkamer en toilet doen. Overdag gingen we naar de tijdelijke woning. Om 4 uur moesten we weer terug: het plastic eraf halen en het stof opruimen. Dat was best veel werk. De werklieden waren erg fijn en aardig. Achteraf had ik eigenlijk ook de keuken moeten laten doen. Het resultaat was heel mooi. ”

Mevrouw Lofti, moeder met dochter van 8, uit Iran.
Renovatie van badkamer en toilet. Duur: ca. 2 weken.
Meer weten over ‘gastvrijheid in je eigen woning’?

Bel of e-mail Conny Margés

030 – 890 64 00cmarges@rutges.nl

Andere thema's

Digitaal je eigen woning beheren

Komen wij je woning onderhouden of renoveren? Dan krijg je automatisch en gratis toegang tot een persoonlijke sectie in onze bewonersapp. Hier kun je alles vinden over en regelen voor je eigen woning. 

Lees meer

Woonwinkelen in je eigen huis

Als eigenaar of bewoner kun je zelf in onze digitale woonwinkel een verbeterpakket samenstellen; specifiek voor je eigen woning. Dit kan 24/7 waar en wanneer je maar wilt. Het woonwinkelen is een onderdeel van de bewoners app.

Lees meer