Woonwinkelen in je eigen huis

Als eigenaar of bewoner kun je zelf in onze digitale woonwinkel een verbeterpakket samenstellen; specifiek voor je eigen woning. Dit kan 24/7 waar en wanneer je maar wilt. Het woonwinkelen is een onderdeel van de bewoners app.

Grote en kleine keuzes maak je zelf!

Met familie, vrienden of buren op de bank kun je op je gemak jouw ideeën bespreken die passen bij jouw persoonlijke woonsituatie. Vervolgens bestel je digitaal in de woonwinkel: simpel en eenvoudig. In onze woonwinkel vind je verschillende opties, bovenop het standaard woningverbeterpakket dat is gepland voor je woning.

 Je huis wordt een warme jas die heerlijk zit en bij jou en je wensen past.

Wil je een grotere keuken, een videofoon of misschien zonnepanelen? Het kan allemaal! Ook de kleine keuzes, zoals de kleur van de badkamertegel of het handgreepje voor je keukenkastjes, maak je eenvoudig in onze woonwinkel. De digitale woonwinkel neemt je mee door je eigen woning en per ruimte maak je zelf keuzes. Zo wordt je huis letterlijk en figuurlijk een warme jas die heerlijk zit en bij jou past. En als je hulp nodig hebt? Onze woonconsulenten Conny, Kelly en Johan staan altijd voor je klaar!

Hoe het werkt

In onze bewonersapp vind je de woonwinkel waar je al jouw persoonlijke keuzes kunt bepalen, waar en wanneer jij maar wilt.
Stel je eigen keuken samen en kies bijvoorbeeld voor zonwering of privacyschermen. Bij Rutges kun je heel makkelijk en snel je eigen woning digitaal personaliseren!

Meer weten over ‘woonwinkelen in je eigen huis’?

Bel of e-mail Dennis Rutges

030 – 890 64 01dcrutges@rutges.nl

Andere thema's

Gastvrijheid in je eigen woning

Onderhoud of renovatie in of aan je woning is natuurlijk ingrijpend. Alleen in een goede samenwerking met bewoners kunnen wij een mooi resultaat realiseren. Onze woonconsulent speelt hier een belangrijke rol in.

Lees meer

Digitaal je eigen woning beheren

Komen wij je woning onderhouden of renoveren? Dan krijg je automatisch en gratis toegang tot een persoonlijke sectie in onze bewonersapp. Hier kun je alles vinden over en regelen voor je eigen woning. 

Lees meer