Verbinding door samenwerking

In 2050 moeten bestaande woningen CO2 neutraal zijn. En je wilt het milieu ook ontzien. Flora en fauna willen we beschermen en circulariteit is in opmars. Veel mensen zijn betrokken en bundeling van kennis is cruciaal voor een toekomstbestendig resultaat.

Verduurzamen tot het doel bereikt is

In slimme intensieve en resultaatgerichte samenwerkingen (RGS) met onze opdrachtgevers en bewoners brengen wij mensen met elkaar in verbinding voor het beste resultaat. Als bedrijf doen wij niet anders meer en zijn al veel jaren dé specialist in samenwerken in de bestaande woningvoorraad. We werken in programma’s in plaats van projecten. En we ontwikkelen groeimodellen waarmee we op logische (onderhouds)momenten bestaande woningen stap voor stap toekomstbestendig maken en verduurzamen totdat het doel is bereikt. 

Ruimte en flexibiliteit in deze groeimodellen staat centraal. Voor een verfrissende en vernieuwende manier van samenwerken ben je bij  Rutges precies aan het juiste adres.

Samenwerken in de praktijk

Co-making gevelonderhoud Ymere Amsterdam gaat van start!

Weet je dat er in het metropoolgebied Amsterdam veel te gebeuren staat? Na een zorgvuldige selectie en gedegen voorbereiding in 2018, gaat co-making gevelonderhoud Ymere dit jaar daadwerkelijk van start! Een bijzondere samenwerking waarbij Rutges de komende tien jaar samen met Ymere en Lenferink héél slim het onderhoud aan en de verduurzaming van woninggevels gaat programmeren, uitvoeren en technisch beheren. Met een nieuw ontwikkeld sturingsmodel wordt een innovatieve stap voorwaarts gemaakt in het intelligent onderhouden van woninggevels. Wil jij aan deze vooruitstrevende samenwerking meewerken of er meer van weten? Neem dan gerust contact met ons op. In het tweede kwartaal openen we een nieuwe vestiging in Amsterdam om de uitdaging bij Ymere en onze lokale teams in metropoolgebied Amsterdam operationeel en logistiek te ondersteunen. 

Ruimte om te werken aan slimme verbeteringen met Havensteder

Vooruit bewegen? Het is één van redenen dat Havensteder intensief samenwerkt met Rutges. Tot en met 2030 creëren we samen grondig én eerder, inzicht in de conditie en degradatie van het woningbezit. Op basis daarvan ontwerpen we slimme exploitatieplannen voor het gevelonderhoud, voeren deze uit en monitoren de resultaten. Ben jij ook graag in control? In deze intensieve en leerzame samenwerking met Havensteder vind je een perfect voorbeeld hoe je daar heen kunt werken. In control zijn geeft ruimte om te werken aan slimme verbeteringen. In proces en product. Het verrijkt de kennis en professionaliteit in gevelonderhoud. Zo blijven we vernieuwen.

Sequent werken bij de Alliantie

Continue, voorspelbaar en betaalbaar ambities waarmaken? Dat is de kern van Sequent werken bij de Alliantie. Programma-matig in plaats van projectmatig verduurzamen en exploiteren in een continue productiestroom. De efficiency voordelen zal je verrassend positief vinden. De productie is voorspelbaar, ligt hoger en ambitieniveaus worden overtroffen. Continuïteit, plezier en kwaliteit van werk is voor en door ons team geborgd. ln 4 jaar intensief samenwerken heeft de Sequent werkwijze zich stevig genesteld in de praktijk en staan nieuwe ontwikkelingen en ambities voor de deur: betaalbaar naar CO2 neutraal! 

Oprechte en deskundige aandacht

“Samen succesvol zijn in onze ambities vraagt continu om oprechte en deskundige aandacht.” 

Peter Veldhuizen van
De Alliantie, Hilversum.
Meer weten over ‘verbinding door samenwerking’?

Bel of e-mail Ko Enkelaar

030 – 890 64 12jjenkelaar@rutges.nl

Andere thema's

Gastvrijheid in je eigen woning

Onderhoud of renovatie in of aan je woning is natuurlijk ingrijpend. Alleen in een goede samenwerking met bewoners kunnen wij een mooi resultaat realiseren. Onze woonconsulent speelt hier een belangrijke rol in.

Lees meer

Digitaal je eigen woning beheren

Komen wij je woning onderhouden of renoveren? Dan krijg je automatisch en gratis toegang tot een persoonlijke sectie in onze bewonersapp. Hier kun je alles vinden over en regelen voor je eigen woning. 

Lees meer