Vind jouw natuurlijke balans

Vanzelfsprekend is het verduurzamen van de bestaande woningvoorraad al meer dan 15 jaar een veelgevraagde activiteit uit ons dienstenpakket. Maar, met natuurlijk verduurzamen bedoelen we vooral slim verduurzamen. 

Stap voor stap natuurlijk verduurzamen

Niet alles in één keer tegelijk. Op gepaste momenten in het gebruik en bij het onderhoud van een woning verduurzamen wij stap voor stap woningen tot het niveau van CO2 neutraal in 2050. Echter, een duurzame woning gaat niet alleen over energie verbruik en CO2. Een duurzame woning is een woning die ook veilig, gezond, comfortabel en toekomstbestendig is. En omdat beschikbare middelen nu eenmaal beperkt zijn, zoeken wij voor jou graag naar de juiste balans die precies bij past bij je eigen situatie. 

We doen dit met behulp van KiB (Kwaliteit in Balans), een methodiek binnen de werkwijze resultaatgericht samenwerken(RGS). Samen bekijken we de toegevoegde waarde en verwachte resultaten op zeven belangrijke woonthema’s: Gezondheid, veiligheid, energie, milieu, wooncomfort, leefbaarheid en toekomstwaarde. 

We ontwikkelen meerdere scenario’s en draaien samen met jou aan de “knoppen” totdat je de balans vindt die bij je past. 

Meer weten over ‘vind jouw natuurlijke balans’?

Bel of e-mail Dennis Rutges

030 – 890 64 01dcrutges@rutges.nl

Andere thema's

Gastvrijheid in je eigen woning

Onderhoud of renovatie in of aan je woning is natuurlijk ingrijpend. Alleen in een goede samenwerking met bewoners kunnen wij een mooi resultaat realiseren. Onze woonconsulent speelt hier een belangrijke rol in.

Lees meer

Digitaal je eigen woning beheren

Komen wij je woning onderhouden of renoveren? Dan krijg je automatisch en gratis toegang tot een persoonlijke sectie in onze bewonersapp. Hier kun je alles vinden over en regelen voor je eigen woning. 

Lees meer