Warmte uit je badkamerspiegel?

Het gas moet eraf van de overheid. Maar hoe ga je dan je eigen bestaande woning z? Een simpel, betaalbaar en eenvoudig alternatief is misschien wel infra-rood verwarming. 

Infraroodverwarming toekomstbestendig

We testen de infra-rood verwarming als alternatieve verwarmingsbron op dit moment “live” door verschillende seizoenen heen in de bewoonde omgeving. En de bewoners zijn enthousiast: “Je merkt er eigenlijk niets van. Het is heerlijk warm in de woning,
de temperatuur blijft heel stabiel en we ervaren minder tocht dan voorheen”.  De combinatie van “isoleren tot waar mogelijk”, infraroodverwarming, zonneboiler, zonnepanelen en een CO2 gestuurde ventilatie met verwarmde luchttoevoer, zorgt voor een comfortabele, betaalbare, toekomstbestendige aardgasloze woning. Voorbeelden van infraroodverwarming in Hilversum ziet u hieronder. 

Zit jij er warmpjes bij?

“Je merkt er eigenlijk niets van.
Het is heerlijk warm in de woning, de temperatuur blijft heel stabiel en we ervaren minder tocht dan voorheen.”

Bewoner van de testcase.
Meer weten over ‘warmte uit je badkamerspiegel?’?

Bel of e-mail Tonie de Jongh

Andere thema's

Gastvrijheid in je eigen woning

Onderhoud of renovatie in of aan je woning is natuurlijk ingrijpend. Alleen in een goede samenwerking met bewoners kunnen wij een mooi resultaat realiseren. Onze woonconsulent speelt hier een belangrijke rol in.

Lees meer

Digitaal je eigen woning beheren

Komen wij je woning onderhouden of renoveren? Dan krijg je automatisch en gratis toegang tot een persoonlijke sectie in onze bewonersapp. Hier kun je alles vinden over en regelen voor je eigen woning. 

Lees meer